Ons managementteam

Peter Nientker – Chairman

Peter is een praktijkgerichte investeerder en aandeelhouder van Electude. Na zijn MBA bij INSEAD werkte hij voor McKinsey en leidde hij een belangrijke ommekeer als CEO van Stork-MEC; een industrieel bedrijf met 1200 medewerkers. Vervolgens stapte hij over naar de media, deed hij een wereldwijde M&A voor Elsevier Science en werd hij bestuurslid van Royal Wegener, een grote Nederlandse uitgeverij. In 2004 had Peter zijn eerste bedrijfsovername. Momenteel is hij mede-eigenaar van verschillende media en softwarebedrijven.

Koen Berends – Chief Development Officer

Koen is de medeoprichter van Electude. Hij studeerde Elektrotechniek en specialiseerde zich in autotechnische elektronica evenals de impact van elektronica op autotechnici. Hij is een leider in het trainen en toetsen van automonteurs. Binnen Electude is Koen verantwoordelijk voor het ontwikkelingsproces en de didactieke inhoud.

Hans van der Riet – Chief Technology Officer

Hans ontwikkelde Electudes eerste op simulatie gebaseerde e-learning platform en is de architect van de autotechnische dataproducten. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het transformeren van e-learning technologie naar een compleet online SaaS-model. Hans is afgestudeerd met een Master of Science aan de Technische Universiteit Delft. Hij studeerde Industrial Design Engineering, Toegepaste Wiskunde, User Interface Design en 3D afbeeldingen.

Pei Lin Wong – Chief Financial Officer

Pei Lin komt oorspronkelijk uit Singapore en werkt sinds 1997 in Nederland. Ze begon haar carrière bij Vodafone en stapte al snel over naar een functie als Controller voor verschillende organisaties. Ze heeft 20 jaar in verschillende controlerende functies gewerkt bij bedrijven als DaimlerChrysler en DSM. De afgelopen 5 jaar was Pei Lin CFO & Director Investments bij Brightlands Health Campus in Maastricht. Hier was ze ook verantwoordelijk voor het laten groeien van startups. Pei Lin behaalde haar Executive MBA in International Management aan de University of London (Royal Holloway College).

Deborah Jessop - Chief Information & Operations Officer

Deborah Jessop heeft meer dan 20 jaar ervaring in het aansturen van taken op het gebied van informatietechnologie en bedrijfstransformatie voor organisaties variërend van lokale overheden tot internationale organisaties, waaronder dienstverleners en logistieke sectoren. Ze komt naar Electude vanuit transformatierollen in de CIO Remit. De kracht van Jessop ligt in het faciliteren van het proces van het overbruggen van de kloof van ‘strategie op papier’ naar ‘getting it done’. Deborah Jessop behaalde haar Bachelor in Bedrijfseconomie en Informatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht.