WABCO training aids

Electude heeft onlangs haar aanbod met practicum oplossingen voor bedrijfswagens uitgebreid. Onze begeleidende e-learning, in combinatie met WABCO’s trainingshulpmiddelen creëert een uitgebreide leerervaring voor zowel docenten als leerlingen. Wanneer leerlingen de lesmodules voltooien, leren ze hoe ze het bijbehorende leermiddel kunnen gebruiken. Hiermee wordt hun kennis vergroot door hands-on lesmateriaal wat de theorie in de praktijk brengt.

Ons eerste aanbod van WABCO is een practicum leermiddel voor aanhangwagens, inclusief de nodige accessoires en begeleidend lesmateriaal. Leerlingen leren door het uitvoeren van fysieke opdrachten, waardoor ze praktische vaardigheden verwerven. Jouw leerlingen blijven bij de les betrokken terwijl jij kostbare tijd bespaart.

WABCO Trailer model

Leerlingen zullen de WABCO trailer gebruiken om de onderdelen te identificeren en te onderzoeken hoe ze werken. Het is een drie-assige trailer op verkleinde schaal, die ook geavanceerde rem- en elektronisch geregelde ophangingssystemen bevat. Leerlingen voeren drukmetingen uit, controleren elektrische verbindingen en analyseren sensorsignalen. Het lesmateriaal is ontwikkeld voor verschillende niveaus en wordt geleverd met break-outkabels voor het meten van diverse sensoren.

Neem contact op

Ben je benieuwd geworden naar wat Electude en WABCO kunnen betekenen voor jouw leerlingen en organisatie? Aarzel dan niet en neem contact op!