Dit is Electude,

een internationaal, snelgroeiende scale-up in Edu-tech. Plat als een dubbeltje, democratisch en no-nonsense. Informeel en met het hart op de juiste plaats. Waar iedereen met een afwijkende mening inbreng heeft op de voortdurende stroom van technische educatieve content. Zonder opdrachtgever, naar eigen inzicht, rekening en risico. Financieel onafhankelijk, zoeken we geduldig naar de beste oplossing. Waar winst geen doel is, maar het logische gevolg van oprechtheid, innovatie, betrouwbaarheid, geduld en kwaliteit.

Wij zoeken mensen in ontwikkeling, van alle genders, van alle kleuren, en in iedere levensfase. Mee-groeiers, mee-denkers, vormgevers van IT, techniek, didactiek en spel. Mee-groeien in een omgeving waar vallen en opstaan bread and butter is?

Dit is je werk,

Je werkt in fulltime dienstverband, zowel op ons hoofdkantoor in Nuenen als thuis. Je maakt deel uit van ons multi-disciplinaire development team, bestaande uit auteurs, designers en scripters. Samen maken we leercontent van de hoogste kwaliteit voor zowel e-learning en verschillende lesboeken. De focus ligt op het inzichtelijk maken van verschillende technische onderwerpen, waaronder automotive, elektro en hydrauliek.

Een belangrijk visueel middel om de kennisoverdracht te ondersteunen is 3D. Interactief of gesimuleerd, 3D modellen geven onze studenten een concreet beeld waarover de lesstof gaat. Dit kunnen kleine componenten zijn die je uitwerkt op een gedetailleerd niveau, maar ook complete voertuigen zoals een graafmachine. Met jouw modelleerkennis en -vaardigheden weet jij de werkelijkheid duidelijk op het digitale scherm te toveren. Samen met een auteur en scripter herken je tijdens de storyboardfase hoe deze modellen eventueel interactief of gemodificeerd in te zetten zijn om het leerdoel nog beter te bereiken. Dit doe je onder een marktconform salaris volgens een agile methodiek.

Dit ben jij ____

Ben jij uitgerust met de juiste vaardigheden voor deze baan? Of past een andere vacature toch beter bij je? Doe de test en kom erachter!

HBO/WO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar relevante projectervaring.

Aantoonbare ervaring binnen 3ds Max, met kennis van de Unity engine.

Gevoel voor compositie, tutorial en rendering.

Affiniteit met e-learning, games, computer-based interacties en/of 3D modelleren is een plus.

Een creatieve en communicatieve werker die graag nauwkeurig te werk gaat.

Dit is jouw moment!

Samen veranderen de manier hoe technische studenten en docenten wereldwijd in het onderwijs staan. En jij kan hier een cruciale rol in gaan spelen. Klinkt dit als een sappige uitdaging? Solliciteer dan nu!

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar Monique Lenders, hr@electude.com.