Dit is je werk als didacticus,

Vind jij het leuk om producten te ontwikkelen voor het onderwijs? Wij hebben educatieve puzzels die vragen om een oplossing. Wij zijn op zoek naar een didacticus die teksten en afbeeldingen kan omzetten naar een product dat voor een student prettig is om te lezen en bestuderen.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van boeken voor techniek onderwijs. Je bepaald mede met de auteur welke illustraties en foto’s er nodig zijn in de studieboeken (online en offline) en e-learning. Ons motto is “Plaatje – Praatje”: we hechten veel waarde aan het grafisch element en steunen zo min mogelijk op tekst. Het is dan ook belangrijk dat de illustraties het leerdoel ondersteunen. Je gaat vragen opstellen om het leerproces te sturen, je didactische kennis is daar van groot belang. Je werkt nauw samen met collega vormgevers, auteurs en onderwijskundigen aan de meest uitgebreide en doeltreffende leermethode in het technisch onderwijs. Gezien ons wereldwijde netwerk kan het zijn dat je ook te maken krijgt met onderwijs uit andere landen.

Je werkt soms op het Electude hoofdkantoor in Nuenen, maar voornamelijk vanuit huis. Je maakt deel uit van ons content development team, een multi-disciplinair team van designers en developers. Electude wil de docenten en studenten in de techniek optimaal ondersteunen tijdens de werkzaamheden en leerroute. Wij proberen dit via verschillende producten, zoals E-learning, Animaties, How-To video's en Simulaties voor gebruik op computer of tablet. Docenten hebben de beschikking over kant-en-klare presentaties en praktijkopdrachten, en we maken de leerstof ook beschikbaar in fysieke boekvorm.

Dit is Electude,

een internationaal, snelgroeiende scale-up in Edu-tech. Plat als een dubbeltje, democratisch en no-nonsense. Informeel en met het hart op de juiste plaats. Waar iedereen met een afwijkende mening inbreng heeft op de voortdurende stroom van technische educatieve content. Zonder opdrachtgever, naar eigen inzicht, rekening en risico. Financieel onafhankelijk, zoeken we geduldig naar de beste oplossing. Waar winst geen doel is, maar het logische gevolg van oprechtheid, innovatie, betrouwbaarheid, geduld en kwaliteit.

Wij zoeken mensen in ontwikkeling, van alle genders, van alle kleuren, en in iedere levensfase. Mee-groeiers, mee-denkers, vormgevers van IT, techniek, didactiek en spel. Mee-groeien in een omgeving waar vallen en opstaan bread and butter is?

Dit ben jij ____

Ben jij uitgerust met de juiste vaardigheden voor deze baan? Doe de test en kom erachter! We verkiezen motivatie altijd boven vaardigheden, dus je profiel hoeft niet perfect te voldoet.

HBO werk- en denkniveau met didactische kennis en competencies.

Aantoonbare ervaring met techniek, met basiskennis van (en/of praktische ervaring met) opleiding niveaus binnen het MBO.

Je hebt ervaring met het doorgronden van teksten en het schrijven van opdrachten voor het MBO niveau.

Affiniteit met e-learning, techniek en/of innovatieve technologie is een plus.

Een toegankelijke en open collega die communicatief vaardig is en zelfstandig kan werken.

Dit is jouw moment!

Samen veranderen de manier hoe technische studenten en docenten wereldwijd in het onderwijs staan. En jij kan hier een cruciale rol in gaan spelen. Klinkt dit als een sappige uitdaging? Solliciteer dan nu!

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar hr@electude.com.