Dit is Electude,

een internationaal, snelgroeiende scale-up in Edu-tech. Plat als een dubbeltje, democratisch en no-nonsense. Informeel en met het hart op de juiste plaats. Waar iedereen met een afwijkende mening inbreng heeft op de voortdurende stroom van technische educatieve content. Zonder opdrachtgever, naar eigen inzicht, rekening en risico. Financieel onafhankelijk, zoeken we geduldig naar de beste oplossing. Waar winst geen doel is, maar het logische gevolg van oprechtheid, innovatie, betrouwbaarheid, geduld en kwaliteit.

Wij zoeken mensen in ontwikkeling, van alle genders, van alle kleuren, en in iedere levensfase. Mee-groeiers, mee-denkers, vormgevers van IT, techniek, didactiek en spel. Mee-groeien in een omgeving waar vallen en opstaan bread and butter is?

Dit is je werk,

Je werkt fulltime voor Electude, op ons hoofdkantoor in Nuenen en vanuit huis. Je maakt deel uit van het development team, en werkt daarnaast samen met R&D en IT specialisten om ons interne development platform radicaal te vernieuwen. Samen ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Zo til je onze toekomstige leermodules naar het volgende level, en help je onze content developers een hogere efficiƫntie te bereiken.

Via visuele mock-ups worden basisconcepten gecommuniceerd in compacte multi-disciplinaire teams. Het is aan jou om deze concepten specifiek uit te werken en af te stemmen op elkaar voor de ultieme gebruikerservaring. Dit doe je onder een marktconform salaris en volgens een agile methodiek.

Dit ben jij ____

Ben jij uitgerust met de juiste vaardigheden voor deze baan? Of past een andere vacature toch beter bij je? Doe de test en kom erachter!

HBO/WO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Aantoonbare ervaring binnen het programmeren met JavaScript, Typescript en HTML5.

Gevoel voor object georiƫnteerd programmeren en diens ontwerp principes.

Affiniteit met dynamische projecten, computer-based interacties en/of Vue.js is een plus.

Een zelfstandige en enthousiaste werker die excelleert in teamverband.

Dit is jouw moment!

Samen veranderen de manier hoe technische studenten en docenten wereldwijd in het onderwijs staan. En jij kan hier een cruciale rol in gaan spelen. Klinkt dit als een sappige uitdaging? Solliciteer dan nu!

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar hr@electude.com.