Dit is Electude,

een internationaal, snelgroeiende scale-up in Edu-tech. Plat als een dubbeltje, democratisch en no-nonsense. Informeel en met het hart op de juiste plaats. Waar iedereen met een afwijkende mening inbreng heeft op de voortdurende stroom van technische educatieve content. Zonder opdrachtgever, naar eigen inzicht, rekening en risico. Financieel onafhankelijk, zoeken we geduldig naar de beste oplossing. Waar winst geen doel is, maar het logische gevolg van oprechtheid, innovatie, betrouwbaarheid, geduld en kwaliteit.

Wij zoeken mensen in ontwikkeling, van alle genders, van alle kleuren, en in iedere levensfase. Mee-groeiers, mee-denkers, vormgevers van IT, techniek, didactiek en spel. Mee-groeien in een omgeving waar vallen en opstaan bread and butter is?

Dit is je werk,

Je werkt fulltime voor Electude, op ons hoofdkantoor in Nuenen en vanuit huis. Je maakt deel uit van een compact IT team en bent regelmatig betrokken bij R&D. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interactieve web-applicaties en dashboards. Onder een marktconform salaris breid jij ons Learning Management System veilig uit met nieuwe functionaliteit voor het technisch beroepsonderwijs!

Op flexibele wijze werk je samen met je directe collega's tickets af. Denk aan web-beveiliging, software-testing en bug-fixing. Parallel hieraan ontwikkel je samen met R&D aan onze nieuwe development pipeline. Aan de hand van visuele mock-ups verdeel je dit project op in backlog-tasks zodat iedereen kan excelleren. Met jouw brede programmeerkennis help jij bij het maken van de juiste strategische keuze hoe we verschillende functies kunnen realiseren en implementeren.

Dit ben jij ____

Ben jij uitgerust met de juiste vaardigheden voor deze baan? Of past een andere vacature toch beter bij je? Doe de test en kom erachter!

HBO/WO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Kennis van PHP (OOP), (Postgre)SQL, TypeScript (Vue.js), Linux, Json en API/REST Services.

Aantoonbare ervaring binnen webbeveiliging en software testing.

Affiniteit met e-learning, Gitlab, het MVC framework en agile werken is een plus.

Een systematische en zelfstandige werker die de Engelse taal beheerst.

Dit is jouw moment!

Samen veranderen de manier hoe technische studenten en docenten wereldwijd in het onderwijs staan. En jij kan hier een cruciale rol in gaan spelen. Klinkt dit als een sappige uitdaging? Solliciteer dan nu!

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar hr@electude.com.