Dit is Electude,

een internationaal, snelgroeiende scale-up in Edu-tech. Plat als een dubbeltje, democratisch en no-nonsense. Informeel en met het hart op de juiste plaats. Waar iedereen met een afwijkende mening inbreng heeft op de voortdurende stroom van technische educatieve content. Zonder opdrachtgever, naar eigen inzicht, rekening en risico. Financieel onafhankelijk, zoeken we geduldig naar de beste oplossing. Waar winst geen doel is, maar het logische gevolg van oprechtheid, innovatie, betrouwbaarheid, geduld en kwaliteit.

Wij zoeken mensen in ontwikkeling, van alle genders, van alle kleuren, en in iedere levensfase. Mee-groeiers, mee-denkers, vormgevers van IT, techniek, didactiek en spel. Mee-groeien in een omgeving waar vallen en opstaan bread and butter is?

Dit is je werk,

Je werkt fulltime voor Electude, op ons hoofdkantoor in Nuenen en vanuit huis. Je maakt deel uit van ons development team, wat bestaat uit verschillende technische auteurs, 3D artiesten, 2D designers en developers. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van interactieve leercontent. Onder een marktconform salaris breidt jij ons leersysteem uit met nieuwe lesmodules die het maximale uit de webbrowser halen. Zo maken we samen het technisch basisonderwijs doeltreffender en een stuk leuker!

Samen met een auteur bedenk je hoe inhoudelijke leerstof kan worden getransformeerd tot een interactieve uitdaging. Via het herkennen van leerdoelen en het maken van storyboards bepaal je de leidraad van onze lesmodules. Dit verhaal werk jij interactief uit door de juiste vraagstelling te koppelen aan het juiste beeld en de meest relevante gebruikersinteractie.

Dit ben jij ____

Ben jij uitgerust met de juiste vaardigheden voor deze baan? Of past een andere vacature toch beter bij je? Doe de test en kom erachter!

HBO/WO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Aantoonbare ervaring binnen webdevelopment en design, met kennis van HTML5, CSS(3) en JavaScript.

Gevoel voor UI/UX en cross-platform development.

Affiniteit met e-learning, games, en/of de Adobe Creative Suite is een plus.

Een oplossingsgerichte en gestructureerde coder die zelfstandig kan werken in teamverband.

Dit is jouw moment!

Samen veranderen de manier hoe technische studenten en docenten wereldwijd in het onderwijs staan. En jij kan hier een cruciale rol in gaan spelen. Klinkt dit als een sappige uitdaging? Solliciteer dan nu!

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar hr@electude.com.