Dit is Electude,

een internationaal, snelgroeiende scale-up in Edu-tech. Plat als een dubbeltje, democratisch en no-nonsense. Informeel en met het hart op de juiste plaats. Waar iedereen met een afwijkende mening inbreng heeft op de voortdurende stroom van technische educatieve content. Zonder opdrachtgever, naar eigen inzicht, rekening en risico. Financieel onafhankelijk, zoeken we geduldig naar de beste oplossing. Waar winst geen doel is, maar het logische gevolg van oprechtheid, innovatie, betrouwbaarheid, geduld en kwaliteit.

Wij zoeken mensen in ontwikkeling, van alle genders, van alle kleuren, en in iedere levensfase. Mee-groeiers, mee-denkers, vormgevers van IT, techniek, didactiek en spel. Mee-groeien in een omgeving waar vallen en opstaan bread and butter is?

Dit is je werk,

Je werkt in fulltime dienstverband, zowel op ons hoofdkantoor in Nuenen als thuis. Je maakt deel uit van ons multi-disciplinaire development team, bestaande uit auteurs, designers en scripters. Samen maken we leercontent voor het beroepsonderwijs. We streven er naar om elk technisch onderwerp zo helder mogelijk in beeld te brengen via verschillende producten, waaronder e-learning en lesboeken. Als media designer speel jij hierin een grote rol!

Ongeacht de grafische complexiteit, jij weet het onderwerp digitaal neer te zetten via de Adobe Creative Suite. Grafieken, dwarsdoorsnedes, versimpelde illustraties of fotobewerking, jij voorziet onze producten van diverse visuele content. Hierdoor snappen studenten wereldwijd beter wat ze leren en raken ze enthousiast over hun leertraject. Dit doe je onder een marktconform salaris in een gezellig team op dynamische wijze.

Dit ben jij ____

Ben jij uitgerust met de juiste vaardigheden voor deze baan? Of past een andere vacature toch beter bij je? Doe de test en kom erachter!

MBO/HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar aan relevante projectervaring.

Aantoonbare ervaring binnen de Adobe Creative Suite (Illustrator en Photoshop), met kennis van animaties.

Gevoel voor UI/UX en versimpelde illustraties voor tutorials.

Affiniteit met e-learning, games, en/of videobewerking is een plus.

Een creatieve en gemotiveerde designer die zelfstandig kan werken in teamverband.

Dit is jouw moment!

Samen veranderen de manier hoe technische studenten en docenten wereldwijd in het onderwijs staan. En jij kan hier een cruciale rol in gaan spelen. Klinkt dit als een sappige uitdaging? Solliciteer dan nu!

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar Monique Lenders, hr@electude.com.