Dit is Electude,

een internationaal, snelgroeiende scale-up in Edu-tech. Plat als een dubbeltje, democratisch en no-nonsense. Informeel en met het hart op de juiste plaats. Waar iedereen met een afwijkende mening inbreng heeft op de voortdurende stroom van technische educatieve content. Zonder opdrachtgever, naar eigen inzicht, rekening en risico. Financieel onafhankelijk, zoeken we geduldig naar de beste oplossing. Waar winst geen doel is, maar het logische gevolg van oprechtheid, innovatie, betrouwbaarheid, geduld en kwaliteit.

Wij zoeken mensen in ontwikkeling, van alle genders, van alle kleuren, en in iedere levensfase. Mee-groeiers, mee-denkers, vormgevers van IT, techniek, didactiek en spel. Mee-groeien in een omgeving waar vallen en opstaan bread and butter is?

Dit is je werk,

Je werkt op het Electude hoofdkantoor in Nuenen en vanuit huis. Je maakt deel uit van het R&D team, gelinkt aan een multi-disciplinair team van designers en developers. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken van interactieve leer-concepten en het ontwikkelen van visuele Proof of Concepts. Onder een marktconform salaris maak jij ons uitgebreide leersysteem nóg doeltreffender voor het technisch onderwijs!

Je bedenkt en communiceert nieuwe concepten en interacties voor onze leercontent. Je bent sterk in het herkennen en onderscheiden van leerdoelen en weet hoe studenten deze kunnen bereiken via digitale interacties. Je kunt je werk grafisch uitwerken zodat concepten makkelijk communiceren naar collegas. Daarnaast is het belangrijk dat je behendig om kan gaan met onbekende software en nieuwe materie. Jouw creativiteit geeft nieuwe impulsen aan onze producten, en jouw werk maakt duidelijk waarom dit nodig is.

Dit ben jij ____

Ben jij uitgerust met de juiste vaardigheden voor deze baan? Of past een andere vacature toch beter bij je? Doe de test en kom erachter!

HBO/WO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Aantoonbare ervaring binnen de Unity engine, met kennis van C# en TypeScript.

Gevoel voor UI/UX en ervaring met de Adobe Creative Suite (Illustrator, Photoshop, XD).

Affiniteit met e-learning, games, computer-based interacties en/of 3D modelleren is een plus.

Een creatieve en communicatieve werker die graag experimenteert in teamverband.

Dit is jouw moment!

Samen veranderen de manier hoe technische studenten en docenten wereldwijd in het onderwijs staan. En jij kan hier een cruciale rol in gaan spelen. Klinkt dit als een sappige uitdaging? Solliciteer dan nu!

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar hr@electude.com.