Dit is Electude,

een internationaal, snelgroeiende scale-up in Edu-tech. Plat als een dubbeltje, democratisch en no-nonsense. Informeel en met het hart op de juiste plaats. Waar iedereen met een afwijkende mening inbreng heeft op de voortdurende stroom van technische educatieve content. Zonder opdrachtgever, naar eigen inzicht, rekening en risico. Financieel onafhankelijk, zoeken we geduldig naar de beste oplossing. Waar winst geen doel is, maar het logische gevolg van oprechtheid, innovatie, betrouwbaarheid, geduld en kwaliteit.

Wij zoeken mensen in ontwikkeling, van alle genders, van alle kleuren, en in iedere levensfase. Mee-groeiers, mee-denkers, vormgevers van IT, techniek, didactiek en spel. Mee-groeien in een omgeving waar vallen en opstaan bread and butter is?

Dit is je werk,

Je werkt fulltime voor Electude, op het hoofdkantoor in Nuenen en vanuit huis. Je maakt deel uit van het R&D team, nauw gelinkt aan een multi-disciplinair team van 3D designers en developers. Je bent verantwoordelijk voor het conceptualiseren en realiseren van interactieve simulaties via slimme algoritmes. Door jouw analytische houding weet jij onze 3D content responsiever te koppelen aan de input van de eindgebruiker. Zo creëer je specifieke visuele instructies en feedback, maar maak je ook adaptieve simulaties mogelijk. Onder een marktconform salaris maak jij onze lesmodules nóg doeltreffender voor het technisch onderwijs!

Daarnaast onderzoek je binnen je functie hoe we kunstmatige intelligentie kunnen integreren in de ontwikkeling van compleet nieuwe product-interacties, zoals handschrift-herkenning of gepersonaliseerde leerpaden. Dit doe je samen met onder anderen didactische experts en 3D artiesten.

Dit ben jij ____

Ben jij uitgerust met de juiste vaardigheden voor deze baan? Of past een andere vacature toch beter bij je? Doe de test en kom erachter!

HBO/WO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Aantoonbare ervaring binnen toegepaste wiskunde, met kennis van kunstmatige intelligentie.

Affiniteit voor het ontwerpen van algoritmes.

Een gevoel voor computer-based interacties en/of 3D modelleren is een plus.

Een analytische en doelbewuste denker die graag experimenteert in teamverband.

Dit is jouw moment!

Samen veranderen de manier hoe technische studenten en docenten wereldwijd in het onderwijs staan. En jij kan hier een cruciale rol in gaan spelen. Klinkt dit als een sappige uitdaging? Solliciteer dan nu!

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar hr@electude.com.