Dit is Electude,

een internationaal, snelgroeiende scale-up in Edu-tech. Plat als een dubbeltje, democratisch en no-nonsense. Informeel en met het hart op de juiste plaats. Waar iedereen met een afwijkende mening inbreng heeft op de voortdurende stroom van technische educatieve content. Zonder opdrachtgever, naar eigen inzicht, rekening en risico. Financieel onafhankelijk, zoeken we geduldig naar de beste oplossing. Waar winst geen doel is, maar het logische gevolg van oprechtheid, innovatie, betrouwbaarheid, geduld en kwaliteit.

Wij zoeken mensen in ontwikkeling, van alle genders, van alle kleuren, en in iedere levensfase. Mee-groeiers, mee-denkers, vormgevers van IT, techniek, didactiek en spel. Mee-groeien in een omgeving waar vallen en opstaan bread and butter is?

Wij zijn op zoek naar een technische auteur die samen met het e-learning team met behulp van gamification technologie producten ontwikkelt, om zo technische studenten te onderwijzen op de manier waarop zij het beste leren. Vind jij het leuk om producten te ontwikkelen voor het onderwijs? Dan hebben wij educatieve puzzels die vragen om een oplossing. Electude wil de docenten en studenten in de techniek optimaal ondersteunen tijdens de werkzaamheden en leerroutes. Hier kan jij aan bijdragen!

Dit is je werk,

Je werkt op het Electude Hoofdkantoor in Nuenen en maakt deel uit van het Development Team (32-40 uur). In deze functie zul je voornamelijk vanuit huis werken. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en schrijven van e-learning en boeken voor het technisch onderwijs. Je bedenkt samen met het e-learning team animaties en verschillende soorten interacties die nodig zijn om een technisch onderwerp aan een student uit te kunnen leggen. We hechten veel waarde aan het grafisch element en steunen zo min mogelijk op tekst. Gezien ons wereldwijde netwerk kan het zijn dat je ook te maken krijgt met onderwijs uit andere landen.

Je taken bestaan onder andere uit het schrijven van e-learning in een LCMS (learning content management system), het bedenken van lesstof met collega's en het schrijven van lesstof voor studenten. Deze lesstof kun je flexibel invullen voor onze verschillende producten, zodat je quiz- of toetsvragen altijd goed uit de verf komen. Daarnaast is er volop ruimte voor je eigen ontwikkeling en de mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf.

Dit ben jij ____

Ben jij uitgerust met de juiste vaardigheden voor deze baan? Of past een andere vacature toch beter bij je? Doe de test en kom erachter!

HBO/WO werk- en denkniveau met een afgeronde technische/pedagogische opleiding.

Aantoonbare ervaring met e-learning, automotive en innovatieve technologie.

Je kan processen eigen maken en zelfstandig plannen, je doet dit vol eigen initiatief en oplossingsgerichtheid.

Je bent vloeiend in Nederlands en Engels, in woord en geschrift.

Je kan als geen ander prioriteiten stellen.

Dit is jouw moment!

Samen veranderen de manier hoe technische studenten en docenten wereldwijd in het onderwijs staan. En jij kan hier een cruciale rol in gaan spelen. Klinkt dit als een sappige uitdaging? Solliciteer dan nu!

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar Caspar Post, hr@electude.com.