Dit is Electude,

een internationaal, snelgroeiende scale-up in Edu-tech. Plat als een dubbeltje, democratisch en no-nonsense. Informeel en met het hart op de juiste plaats. Waar iedereen met een afwijkende mening inbreng heeft op de voortdurende stroom van technische educatieve content. Zonder opdrachtgever, naar eigen inzicht, rekening en risico. Financieel onafhankelijk, zoeken we geduldig naar de beste oplossing. Waar winst geen doel is, maar het logische gevolg van oprechtheid, innovatie, betrouwbaarheid, geduld en kwaliteit.

Wij zoeken mensen in ontwikkeling, van alle genders, van alle kleuren, en in iedere levensfase. Mee-groeiers, mee-denkers, vormgevers van IT, techniek, didactiek en spel. Mee-groeien in een omgeving waar vallen en opstaan bread and butter is?

Dit is je werk,

Je werkt op het Electude Hoofdkantoor in Nuenen en maakt deel uit van het Development Team (32-40 uur). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het behandelen van tickets over e-learning en boeken voor technisch onderwijs. Je werkt samen met collega-auteurs, designers, programmeurs en onderwijskundigen aan de meest uitgebreide en doeltreffende leermethode in het automotive onderwijs. Je bent bovenal leergierig, voortdurend op de hoogte van nieuwe technologische ontwikkelingen en doet voorstellen om het productaanbod te verbeteren aan de hand van regelmatig terugkerende vragen van klanten.

Je gaat technische tickets behandelen en controleren in een supportsysteem (e-learning en boeken). Daarnaast kan je hardware leermiddelen diagnostiseren en repareren. Je kan proactief oplossingen bedenken samen met collega technische auteurs en vormgevers. Dit doe je in nauwe samenwerking met onze interne afdeling logistiek om doorlooptijden zo kort mogelijk te houden. Je denkt mee aan het totale supportproces, je communiceert met klanten en onderhoud contact met leveranciers.

Dit ben jij ____

Ben jij uitgerust met de juiste vaardigheden voor deze baan? Of past een andere vacature toch beter bij je? Doe de test en kom erachter!

MBO+/HBO werk- en denkniveau in de richting van automotive, mechatronica of techniek.

Aantoonbare ervaring met personenwagens en trucks.

Je bent vloeiend in Nederlands en Engels, in woord en geschrift.

Affiniteit met e-learning, automotive en/of innovatieve technologie is een plus.

Een open en communicatieve collega die leergierig is en technisch inzicht heeft.

Dit is jouw moment!

Ontwikkel jij jezelf graag door in een organisatie met een platte managementstructuur? Geniet jij naast een prima salaris ook graag van geweldige koffie en dagelijkse lunch?

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar hr@electude.com.