Ik kan niet inloggen

Ben jij jouw inloggegevens kwijt of kun je niet meer inloggen?

Neem dan contact op met jouw docent. Hij of zij kan je verder helpen. In verband met de Wet Persoonsgegevens (AVG) kan Electude je hier helaas niet bij helpen.

Verkeerd besteld

Omruilen kan alleen met Classroom producten. Een boekenpakket van Classroom kan worden omgeruild voor een ander boekenpakket van Classroom. De voucher code blijft hetzelfde, dus deze hoef je niet om te ruilen.

Alleen pakketten die bij Electude zijn gekocht kunnen worden geretourneerd. Heb jij jouw pakket bij een boekhandel gekocht? Dan kun je het helaas niet bij Electude retourneren. Neem in dit geval contact op met jouw boekhandel.

Het is niet mogelijk om een Classroom pakket om te ruilen voor een ander pakket, of een ander pakket om te ruilen voor een Classroom pakket.

Wil je jouw pakket omruilen? Vul dan onderstaand formulier in.

Omruilformulier

Retourneren

Je kunt een pakket binnen 30 dagen terugsturen, bijvoorbeeld omdat je niet het juiste pakket hebt besteld. De boeken dienen dan wel ongeschonden teruggestuurd te worden naar Electude en de vouchercodes mogen niet gebruikt zijn. Vul onderstaand formulier in om jouw pakket te kunnen retourneren. Na ontvangst van het betreffende pakket/product (in goede orde) zal het het bedrag naar je worden gecrediteerd.

Retourformulier

Voucher code of factuur opnieuw aanvragen

Wil je jouw vouchercode of factuur opnieuw aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Voucher/factuur aanvragen

Voucher werkt niet

Dit kan meerdere mogelijke oorzaken hebben. Check het volgende:
  1. Check of de juiste code bij de juiste productgroep wordt ingevuld. Een vouchercode hoort bij een productgroep. Vul je hem bij een andere productgroep in dan werkt de code niet.
  2. Check of de vouchercode nog geldig is.
  3. Check met je docent of hij de lesstof goed aan jou heeft uitgereikt.
Let op: Een vouchercode kun je alleen voor een account en een specifiek product gebruiken. Als de code al door een ander account ingevoerd is, werk hij niet meer.
Neem contact op met je docent als je nog steeds problemen hebt.

Voucher code of factuur opnieuw aanvragen

Wil je jouw vouchercode of factuur opnieuw aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Voucher/factuur aanvragen

Voucherinstructies

Heb jij nog niet eerder met Electude gewerkt? Dan krijg je een aantal gegevens van jouw docent bij aanvang van het nieuwe schooljaar. Dit zijn jouw gebruikersnaam, wachtwoord en de domeinnaam van jouw school. Deze gegevens heb je nodig om je voucher te kunnen activeren. Heb je deze gegevens nog niet? Wacht dan nog even met het activeren van je voucher totdat je ze van je docent hebt ontvangen. 

Voordat je begint, zorg dat je het volgende in je bezit hebt:

1. Je student gebruikersnaam en wachtwoord (heb je van je docent gekregen)

2. De domeinnaam van je school

Kijk goed of je 1 of 2 vouchercodes hebt ontvangen. Bijvoorbeeld voor Automotive Essentials en/of voor Electude Classroom.

Zelfinschrijving student

Bekijk de volledige handleiding over zelfinschrijving voor studenten hier.

Leerlingenhandleiding

Help

Jouw antwoord niet gevonden?

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je niet het juiste antwoord gevonden? Neem dan contact met op met jouw docent. Hij of zij kan je verder helpen.