Verkeerd besteld / omruilen

Een pakken retourneren of omruilen kan alleen als je het pakket in de webwinkel van Electude hebt gekocht, dus niet via een boekhandel zoals Studystore of MBO-webshop.

Als je een verkeerd pakket besteld hebt of je stopt met de opleiding, dan heb je het recht om dit binnen 30 dagen terug te sturen. Op het label dat op de doos zit kun je de reden aangeven van retournering. Na goedkeuring van de afdeling retouren (pakket onbeschadigd en licentie ongebruikt) wordt het pakket gecrediteerd. Je moet zelf het juiste pakket bestellen. Je ontvangt dan het nieuwe pakket en een nieuwe licentie in je mailbox. De oude licentie wordt namelijk bij creditering vernietigd.

Stuur het pakket (op eigen kosten) naar:
Electude
Afdeling Retouren
Van Salmstraat 54
5281 RS Boxtel
Dit adres staat al op het label.

Vouchercode of factuur opnieuw aanvragen

Wil je jouw vouchercode of factuur opnieuw aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Let op! Electude kan alleen de vouchers opnieuw versturen wanneer deze is gekocht via de Electude webshop van jouw school. Als je jouw vouchercode hebt gekocht bij een boekwinkel zoals MBO-webshop of Studers, dan moet je met hen contact opnemen. Electude kan je dan helaas niet helpen met het opnieuw verzenden van de vouchercode en/of factuur.

Voucher/factuur aanvragen