Ons managementteam

Peter Nientker – Chairman

Peter is een praktijkgerichte investeerder en aandeelhouder van Electude. Na zijn MBA bij INSEAD werkte hij voor McKinsey en leidde hij een belangrijke ommekeer als CEO van Stork-MEC; een industrieel bedrijf met 1200 medewerkers. Vervolgens stapte hij over naar de media, deed hij een wereldwijde M&A voor Elsevier Science en werd hij bestuurslid van Royal Wegener, een grote Nederlandse uitgeverij. In 2004 had Peter zijn eerste bedrijfsovername. Momenteel is hij mede-eigenaar van verschillende media en softwarebedrijven.

Koen Berends – Chief Development Officer

Koen is de medeoprichter van Electude. Hij studeerde Elektrotechniek en specialiseerde zich in autotechnische elektronica evenals de impact van elektronica op autotechnici. Hij is een leider in het trainen en toetsen van automonteurs. Binnen Electude is Koen verantwoordelijk voor het ontwikkelingsproces en de didactieke inhoud.

Hans van der Riet – Chief Technology Officer

Hans ontwikkelde Electudes eerste op simulatie gebaseerde e-learning platform en is de architect van de autotechnische dataproducten. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het transformeren van e-learning technologie naar een compleet online SaaS-model. Hans is afgestudeerd met een Master of Science aan de Technische Universiteit Delft. Hij studeerde Industrial Design Engineering, Toegepaste Wiskunde, User Interface Design en 3D afbeeldingen.

Thomas Snyder – Chief Commercial Officer

Thomas is de voormalige CCO van Royal Swets & Zeitlinger, waar hij ook de directeur van Business Unit E-Media/European Directories was. Tevens was hij ook European Vicepresident bij Priority Telecom en is Thomas de bedenker van VNU’s mobiele portaal, Tutch. Thomas behaalde zijn BA aan de Claremont Colleges in Californië en zijn MBA aan Solvay Business School in Brussel. Naast zijn taken als Voorzitter van Electude USA is hij ook de CCO. Hij beheert de internationale verkopen, marketingactiviteiten en landenorganisaties.