Systems Technologies

Op ontdekking gebaseerde e-learning voor technisch onderwijs.

Systems Technologies

Oplossingen voor technisch onderwijs

Ontwikkeld in samenwerking met docenten en het bedrijfsleven. Systems Technologies leert technische leerlingen wat ze nodig hebben om vandaag de dag succesvol te kunnen zijn. Het is perfect voor onderwijsprogramma’s zoals Engineering, Mechatronica, Smart Technology, Procestechniek en Industrial Maintenance. Systems Technologies creëert een unieke leerervaring door gebruik te maken van interactieve lessen, toetsen en animaties. Daarnaast bieden we ook de klassieke boeken en presentaties. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld Smart Technology, Additive Manufacturing, Besturingstechniek, Electronica,  Meet- en Regeltechniek.

Electude = interactief en tijdbesparend

Een vaardigheid, zoals goed leren boren, is moeilijk te leren vanuit een boek of traditioneel klaslokaal. Daarom heeft Electude gesimuleerde e-learning modules ontwikkeld. Hiermee kunnen leerlingen nieuwe vaardigheden online leren en beoefenen. Complexe onderwerpen die moeilijker te begrijpen zijn, worden uitgelegd door middel van gamificatie en interactieve 3D-animaties. Zo blijven leerlingen geboeid en is de stap naar de echte praktijk makkelijker te maken.

Leerlingen maken online oefeningen, toetsen en quizzen. De scores hiervan worden automatisch bijgehouden voor individuele leerlingen en groepen. Doordat docenten deze niet zelf hoeven na te kijken, besparen ze waardevolle tijd die ze kunnen besteden aan onderwijzen.

Klassikaal, digitaal en practicum

Electude’s oplossing voor technisch onderwijs bestaat uit zowel werkboeken als online interactieve modules. Deze twee vormen gaan hand in hand samen. Leerlingen leren de theorie in het werkboek en krijgen de complexere onderwerpen digitaal aangeboden. Door de 3D-animaties en simulaties is het voor leerlingen makkelijker om de stof te begrijpen en om geboeid te blijven. Ben je benieuwd naar onze e-learning? Bekijk dan onze demo module over de boorvolgorde. Wil je graag weten hoe Electude’s e-learning onze boeken kan ondersteunen? Bekijk dan eerst de boekmodule over persluchtinstallatie voordat je aan de slag gaat met de online module persluchtinstallatie.

Onderwerpen

Systems Technologies bevindt zich nog in de ontwikkelfase. Als het volledig is, zal het bestaan uit 25 onderwerpen. Complexe onderwerpen die moeilijker te begrijpen zijn, worden niet beschreven, maar uitgelegd met animaties en video’s. Electude’s e-learning heeft een praktische toepassing, zodat er een kapstok is waar je de kennis aan kan ophangen. Naast boeken ontwikkelt Electude ook online modules, waar leerlingen in hun eigen tempo aan kunnen werken. Dankzij het bijbehorende leersysteem, krijgt de docent een goed inzicht in de vorderingen en knelpunten van zijn klassen. Hij kan zelfs overzichtelijk de resultaten van individuele leerlingen inzien.

  • Honderden lessen, toetsen en quizzen
  • Inclusief LMS
  • SCORM, xApti en LTI-integratie worden ondersteund
  • DIY-gereedschap, voeg je eigen inhoud toe
  • Tekst-naar-spraak leest tekst hardop voor
  • Content wordt voortdurend bijgewerkt
  • Beschikbaar op mobiel
  • 99,9 % uptime

Connect

Electude’s e-learning in combinatie met onze Connect leermiddelen zorgen voor een uitgebreide leerervaring voor zowel leerlingen als docenten. Na het voltooien van een les module brengen leerlingen de opgedane kennis in de praktijk met behulp van het bijbehorende practicum. Hierdoor blijft de theoretische kennis beter onthouden en wordt hun kennis versterkt met hands-on lesmateriaal dat theorie in de praktijk brengt.

Kennismaken?

Ben je na al ons nieuws over Systems Technologies benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Maak dan op een bijzondere manier kennis met ons. Uiteraard met alle voorzorgsmaatregelen. Neem contact op met Bianca Temme en laat je verrassen.