WABCO leermiddelen

Electude’s e-learning zorgt in combinatie met WABCO’s leermiddelen voor een uitgebreide leerervaring voor zowel leerlingen als docenten. Als leerlingen elke lesmodule voltooien en de bijbehorende practicum leren gebruiken, wordt hun kennis versterkt met hands-on lesmateriaal dat theorie in de praktijk brengt.

WABCO Trailermodel

Leerlingen gebruiken de trailer om componenten te herkennen en de werking ervan te onderzoeken. Voeren drukmetingen uit aan het luchtdrukremsysteem, controleren elektrische aansluitingen en analyseren sensorsignalen. De courseware is ontwikkeld voor basis en advanced niveau en wordt geleverd met break-out kabels voor het meten aan verschillende sensoren.Electude’s e-learning zorgt in combinatie met Thepra’s leermiddelen voor een uitgebreide leerervaring voor zowel leerlingen als docenten. Als leerlingen elke lesmodule voltooien en de bijbehorende practicum leren gebruiken, wordt hun kennis versterkt met hands-on lesmateriaal dat theorie in de praktijk brengt.

Neem contact op

Ben je benieuwd geworden naar wat Electude en WABCO kunnen betekenen voor jouw leerlingen, organisatie en doelen? Aarzel dan niet en neem contact op.

Contact